onsdag 19. mai 2010

Oslo Grand Prix

OGP er en av Norges største travhelger. Helga har ikke annet enn mange spennende løp, som er fullspekket med topphester fra mange land i verden. Samt at det er to ponniløp denne helgen, hvor de raskeste ponniene er med.


Det å ha en hest til start denne helga, er ganske stort. Vi hadde med oss MT Ego Trip og Måntorps Evita som er min minste søster sin ponni,  som startet på lørdagen.. 
Jeg, min søster, mamma og pappa reiste nedover til Oslo tidlig tidlig fredag morgen. Det sier kanskje seg selv at man reiser ihvertfall en dag før løpet, for at hesten skal kunne komme seg litt etter en lang reise ;)


Vi var framme på Bjerke Travbane i Oslo rundt klokken 17.00 på ettermiddagen. Og ettersom vi hadde en reise på rundt 60 mil. Salte vi på hesten og jogget dem litt rundt på banen, for at dem skulle få strekke litt på beina. Skal si det så lovende ut ; )


Lørdagen kommer og vi er alle fulle av forhåpninger og nerver som man kunne ta og føle på.
Matilde og Evita var først ute i ilden, og et mer spennende og nervepirrende ponniløp, tror jeg ikke jeg har vært med på ;p
Matilde lå 10 - 15 meter bak i starten (likestart, med 11 startene). Hun seig innpå feltet fort, og kom seg fram i feltet og kjørte veldig "økonomisk". På siste borte langside lå Matilde som nr 4 - 5, men ut av siste sving bestemmer Evita seg for å gjøre et naturlig ærend. Men Matilde klarer å få fart på Evita igjen og nærmet seg dem foran henne mer og mer. Matilde og Evita vinner med en heste lengde på ponnien bak, med tiden 2.33.1 MED galopp. 


MT Ego Trip gikk det ikke like bra med, pga en utstyrs feil. Men man lærer av sine feil, og vi kommer sterkt tilbake :)


Men helgen var vellykket for det den! Matilde med seier, ny vogn og enda litt mer erfaring innabords ; )



Bilder kommer i eget innlegg ;)











1 kommentar:

  1. Skulla vært der å heia på MT Ego trip å Matilde:)
    Hørtes ut som en vellykket helg:)

    SvarSlett