onsdag 2. juni 2010

Eliteloppet '10

Helgen den 28 til 30 mai er det den største travhelgen i Sverige (Stockholm), nemlig Eliteloppet. Og endelig har jeg klart å kommet meg dit i år! 
Den helga er bare en opplevelse som MÅ oppleves! Det er helt ubeskrivelig hvor bra liv det er i publikum, hestene er helt fantastiske og alt showet i rundt alt sammen. Memory for life! 


I selve hovedløpet, som selvfølgelig heter eliteloppet, var det Iceland som vant. Trener er Stefan Melander og kusken var Johnny Takter.
Stefan Melander, har nå klart å vinne de tre største løpene i verden, med tre forskjellige hester. Det er litt av en prestisje!! The Hambletonian (største løpet i USA), Prix de Amerique (største løpet i Frankrike) og nå Eliteloppet (som er det største løpet i Sverige).


(Iceland og trener Stefan som kysser han og kusken Johnny med blomstene)


I montéløpet var det den franske hesten Prince De Montfort med rytteren Antoine Weils som vant. Satte ny verdens rekord i monté gjorde dem også!! Dem vant på 1.10.5!!! Og det er like fort som det gikk i hovedløpet hvor Iceland vant! Vil si at det var den beste prestasjonen på hele helga...


 (Prince De Montfort på vei inn til en sterk og solid seier)



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar